Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Луганщині обстріляли машину з псевдомером та його заступником
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині обстріляли машину з псевдомером та його заступником

Після того, що сталося, окупанти проводили операцію з розшуку партизанів.

4 серпня 2022, 18:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Луганській області було обстріляно автомобіль із колаборантами. Про це повідомив голова Луганської обласної адміністрації Сергій Гайдай у своєму офіційному Telegram-каналі.

На Луганщині обстріляли машину з псевдомером та його заступником

Армія РФ

"В окупованому Біловодську обстріляли автомобіль з місцевою рашистською владою", — повідомив Сергій Гайдай.

За інформацією Гайдая, у машині знаходилися так звані "мер" та його "заступник". Вони обидва отримали поранення.

Згодом, за словами глави ОВА, окупанти проводили операцію з розшуку партизанів, які обстріляли транспортний засіб, проте нікого знайти їм так і не вдалося.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Резніков різко відреагував на звіт Amnesty International про порушення законів війни Україною. У Amnesty International звинуватили Україну у порушенні законів війни. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Оленівка №2: росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими. Кремлівські пропагандисти звинуватили в атаці ЗСУ, але ситуація може виявитися, як у випадку з терактом у Оленівці. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Сто людей зайшли — всіх убили" : окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування (ВІДЕО). ГУР МО перехопило розмову окупантів, де вони обговорювали ситуацію на фронті. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   переділ світу почався: як зупинити Третю світову – яка роль тут в України. Агресія Росії вже стала прикладом для дикторських режимів, які прагнуть влаштувати новий світ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини