Головна Новини Суспільство Війна з Росією Люди під завалами: Росія завдала ракетного удару по цивільному об'єкту у Дніпрі - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Люди під завалами: Росія завдала ракетного удару по цивільному об'єкту у Дніпрі - подробиці

Окупанти вдарили по СТО у місті Дніпро

28 червня 2022, 18:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Мер Дніпра Борис Філатов підтвердив інформацію про "прильоти" у місті. Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Люди під завалами: Росія завдала ракетного удару по цивільному об'єкту у Дніпрі - подробиці

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Як стало відомо, сьогодні ввечері (28 червня) окупанти завдали ракетного удару по місту Дніпро. Внаслідок обстрілу постраждала майстерня СТО.

"Тільки що руZкі мр@зі влупили ракетою по СТО "Автодизель". Жодних військових, ніякої зброї, ніякої техніки. Нічого. Звичайні прості дніпряни, слюсарі і трудяги знаходяться зараз під завалами", — пише у себе в Telegram Філатов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Зеленського жорстко відповіли на ультиматуми РФ щодо завершення війни. Закінчити війну можуть у Москві будь-якої миті, просто повернувшись до адекватності — підкреслив Михайло Подоляк. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що падали на землю і стрибали у воду : показали відео з камер спостереження під час вибуху у Кременчуці. Очевидці в шоці не знали, куди ховатися. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Макрон відповів на заклик Зеленського визнати РФ державою-спонсором тероризму. Макрон пообіцяв, що санкції будуть і без визнання РФ державою-спонсором тероризму. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Залужний розповів , скільки ракет РФ випустила по Україні за останні чотири дні. Найбільше ворожих ракет було випущено Україною 4 дні тому – 53 крилатих ракети. Противник демонструє неабияку зухвалість у нанесенні ракетних ударів по території нашої держави. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини