Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли Україна завдасть удару Білорусі: Жданов назвав головну умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Україна завдасть удару Білорусі: Жданов назвав головну умову

Експерт упевнений, що лютневий сценарій уже не повториться

5 жовтня 2022, 15:48
Поділіться публікацією:

У разі пересування російських військ до українських кордонів з боку Білорусі, Збройні сили можуть завдати по них удару. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на інтерв'ю військового експерта Олега Жданова проекту Freeдім.

"Удари з нашого боку наноситимуться по військах, якщо ми бачитимемо їх висування до державного кордону України. У районі підступів до кордону ми битимемо по ворожих військах. Хоча вони будуть на території Білорусі, але не по самій білоруській території як такій", — висловив свою думку Жданов.

Водночас експерт висловив упевненість у тому, що лютнева ситуація не повториться. Так, російські окупанти просто не зможуть прорватися до нашої країни з цього напряму, а всі бої обмежаться районом прикордонного стовпа. До того ж білоруські військові не приєднуються до росіян на полі бою.

"З боку Лукашенка можна очікувати будь-яких дій. Зокрема, він готовий до повторення лютого цього року через надання своєї території, заявити про повну підтримку і надати територію своєї країни російській армії, аби лише армія Білорусі не брала участі у відкритому бойовому зіткненні", — стверджує військовий експерт.

"Це означає, що після цього ми вже не повинні доводити в міжнародному трибуналі участь Білорусі у війні з Росією на одному рівні. Суть його поведінки полягає в наступному: ви беріть, що вам потрібно, робіть, що хочете, я допоможу вам, але брати участь у війні не буду", — сказав Олег Жданов.

Не секрет, що Росія активно використовує білоруську територію від початку повномасштабного вторгнення в Україну. Зокрема саме звідти з 24 лютого по нашій країні здійснюються ракетні удари.


Коли Україна завдасть удару Білорусі: Жданов назвав головну умову

ВТоргнення з Білорусі. Фото: 24 канал



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини