Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є літаки, що згоріли: Арестович про вибухи на авіабазі в Криму - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Є літаки, що згоріли: Арестович про вибухи на авіабазі в Криму - подробиці

Арестович розповів подробиці про інцидент у Криму

9 серпня 2022, 22:56 comments1482
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович розповів про подробиці вибухів у Криму. Про це вона розповіла під час прямого ефіру на каналі "Фейгін Live".

Є літаки, що згоріли: Арестович про вибухи на авіабазі в Криму - подробиці

Алексей Арестович (Фото УНИАН)

Так, за словами Арестовича, він отримав відео з місця подій, де можна побачити частину пошкоджень авіабази в Криму.

"У нас навіть є відео. Я його не вам не покажу, але на ньому літаки, що згоріли. Бачу два і це тільки те, що хтось у таємниці зняв. Літаки схожі на Су-24. Вони якраз були на озброєнні" , — Арестович.

Також Олексій Арестович додав, що на військовому аеродромі у Криму могло бути від 20 до 30 літаків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Щодня чутимемо нову х*ень" : Арестович прокоментував повідомлення про "добровольців" з КНДР. Арестович висловив свою думку щодо повідомлень про готовність ста тисяч північнокорейських "добровольців" воювати проти України. Докладно про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що біля кордону з Білоруссю знайшли російську зброю та одяг (ФОТО). У ящику знайшли понад 1600 набоїв, протитанкові гранати, підствольний гранатомет. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що таки вдарили по Криму : серія вибухів на військовому аеродромі (ФОТО). У Криму на військовому аеродромі пролунали вибухи, люди в паніці біжать із Новофедорівки.

Також "Коментарі" поінформували про те, що "Нафтогазу" знову відмовили у відстроченні виплат: чим це загрожує Україні – чи ми будемо з газом. З власниками облігацій "Нафтогазу" вели переговори уряд, Мінфін та "Нафтогаз".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини