Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Держава-зло": російські ракети знов влучили в багатоповерхівки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Держава-зло": російські ракети знов влучили в багатоповерхівки

Є постраждалі та загибла людина

14 березня 2023, 13:21
Поділіться публікацією:

Сьогодні російська ракета влучила в центр міста Краматорська. Пошкоджено шість багатоповерхівок. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського.

"Держава-зло": російські ракети знов влучили в багатоповерхівки

Ракета влучила в Краматорськ

"Щонайменше троє постраждалих, одна людина загинула, — написав в своєму телеграм-каналі Володимир Зеленський. — Мої співчуття рідним. Рятувальні роботи ще тривають. Держава-зло продовжує воювати з мирним населенням. Знищуючи життя і не залишаючи нічого людського. Кожен удар, що забирає невинне життя, має призводити до законного й справедливого вироку, який карає за вбивство. Так обов’язково буде".

Нагадаємо, що перед цим російська ракета зруйнувала багатоповерхівку в Запоріжжі, знищивши 13 осіб, зокрема цілу родину — молодих батків та їх 8-місячне дівчинку-немовля.

Під час останнього масового обстрілу України Росія використала 81 ракету. "Коментарі" дізналися, як вплинув цей масовий обстріл на психіку українців, зокрема на їх відчуття безпеки.

Найбільші зміни в березні спостерігаються в групі респондентів, які відповідали в лютому на це питання — "відчуття безпеки трохи зменшилося". В березні, після масованого обстрілу, їх частка серед опитаних зросла майже на 10% — з 16% до   25,5%. 

Натомість впала частка тих, чиє відчуття безпеки в лютому істотно чи трохи збільшилося. В березні частка цих респондентів впала з 14,4 до 11,4% та з 34,9% до 30,9% відповідно.

Тим часом, стало відомо, що тлі великих втрат у особовому складі Росія почала використовувати у війні ув'язнених жінок. Перші вагони з ними помічені на Донеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини