Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, як ракетний обстріл вплинув на психіку українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як ракетний обстріл вплинув на психіку українців

Українці не втратили впевненості

13 березня 2023, 16:08
Поділіться публікацією:

Під час опитування громадської думки компанія "Active Group" взнала, як змінилося відчуття безпеки українців після масованого ракетного обстрілу, здійсненого росіянами 9 березня. Найбільші зміни в березні спостерігаються в групі респондентів, які відповідали в лютому на це питання — "відчуття безпеки трохи зменшилося". В березні, після масованого обстрілу, їх частка серед опитаних зросла майже на 10% — з 16% до   25,5%.

Стало відомо, як ракетний обстріл вплинув на психіку українців

Українці намагаються тримати рівновагу

Натомість впала частка тих, чиє відчуття безпеки в лютому істотно чи трохи збільшилося. В березні частка цих респондентів впала з 14,4 до 11,4% та з 34,9% до 30,9% відповідно.

При цьому зростання тих, чиє відчуття безпеки зменшилося істотно склало лише 1,4%.

При цьому більшість опитаних (91%) вважає, що Україна досить пристойно — задовільно, добре або відмінно — змогла пристосуватись до російських обстрілів інфраструктури. І лише 5,6% опитаних оцінюють пристосування України до російських обстрілів енергетичної інфраструктури, як погане та незадовільне.

Дослідження здійснене компанією "Active Group" за допомогою онлайн-панелі "SunFlower Sociology". Метод: самозаповнення анкет громадянами України віком 18 та більше років. Вибірка: 600 анкет (репрезентативна за віком, статтю і регіоном України). Період збору даних: 11 березня 2023 року.

Нагадаємо, що за даними голови держави та генштабу під час останнього масованого обстрілу противником було використано 81 ракету. Внаслідок нічних ракетних ударів пошкоджено об’єкти генерації та розподілу у вісьмох регіонах України.

Окрім цього, українці висловилися – чи вірять, що після призначення нового директора НАБУ зникне корупція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

000

13 березня 2023, 16:39

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини