Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія почала використовувати ув'язнених жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія почала використовувати ув'язнених жінок

Перші групи вже прибули на Донбас

14 березня 2023, 12:51
Поділіться публікацією:

Росія доставила на Донбас перші групи ув'язнених жінок, яких, ймовірно, збирається використати в якості "гарматного м'яса". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

Росія почала використовувати ув'язнених жінок

Росія почала використовувати для війни жінок-зк

Як повідомляють українські військові, ними було помічено рух у бік Донецької області поїзда з плацкартними вагонами для перевезення ув'язнених. Один із вагонів — із засудженими жінками. 

На думку Генштабу, ці дії відбуваються через великі втрати рашистів, зокрема ПВК "Вагнер", який наразі штурмує Бахмут.

Так, на території Біловодської районної лікарні тимчасово зайнятої території Луганської області, на лікування привезли 150 найманців ПВК “Ваагнер”. 

Нагадаємо, що, за словами полонених вагнерівців, їх втрати справді великі. Так, на відео, яке оприлюднили українські захисники, полонений колишній ув'язнений стверджує, що з 31 особи, які належали до його підрозділу, лишилися в живих під час штурму села тільки троє. Через великі втрати російські зеки вже менш радо йдуть до лав ПВК. При цьому, за його словами, основною мотивацією участі у війні для нього стало бажання уникнути згвалтування на зоні.

- На передовій тебе можуть в будь-який день вбити, а в тюрмі — згвалтувати. Останні півроку стан речей в моїй колонії дуже змінився і всі мужики почали звідти просто ломитися. Коли адміністрація почала "ламати табір", палицю засовували в анальний отвір та крутили її, — розповів полонений.  

Щодо великих втрат полонений каже:

- Я розумів, що це "квиток в один кінець" — або вб'ють, якщо пощастить — поранять  тебе — може, доставлять на "нульову точку" .

Нагадаємо, що напередодні заступник міністра оборони України розповіла, чи треба жінкам-медикам ставати на військовий облік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини