Головна Новини Суспільство Війна з Росією Імовірність нової ракетної атаки Росії: у ЗСУ розповіли, чому море на нашому боці
commentss НОВИНИ Всі новини

Імовірність нової ракетної атаки Росії: у ЗСУ розповіли, чому море на нашому боці

У ЗСУ оцінили ймовірність нової ракетної атаки росіян

13 березня 2023, 08:10 comments1842
Поділіться публікацією:

Через шторм у Чорному морі ймовірність нової ракетної атаки Росії територією України відстрочено. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівник прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Імовірність нової ракетної атаки Росії: у ЗСУ розповіли, чому море на нашому боці

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"Наразі море на нашій стороні — штормова погода змушує завести ракетоносії до пунктів базування, але ми знаємо, що щонайменше один надводний ракетоносій споряджений і готовий — це вісім ракет типу "Калібр", — зазначила Наталія Гуменюк.

Однак, за словами Гуменюк, ймовірність нового ракетного обстрілу Росії поки що відстрочена, але залишається досить високою.

"Оскільки ракетоносія достатньо двох-трьох годин, щоб опинитися на бойовому курсі. Шторм не такий критичний, щоб він не вийшов", — наголосила керівник прес-центру.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилися відомості, що російське керівництво готує плани евакуації з анексованого Криму, розуміючи, що її представництво там не вічне. Яка ймовірність, що таке справді відбувається? Якими є перспективи деокупації Криму? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                                                                                                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна вистояла черговий найважчий тиждень війни проти Росії. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" найбільш значущі, з їх погляду, події сімденківки (з 6 по 11 березня), а також їх значення в ракурсі російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини