Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Чекаємо на хороші новини": в окупованих Мелітополі та Маріуполі пролунали потужні вибухи - що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чекаємо на хороші новини": в окупованих Мелітополі та Маріуполі пролунали потужні вибухи - що відомо

Одразу в кількох окупованих містах пролунали вибухи

13 серпня 2022, 17:37 comments1019
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У кількох тимчасово окупованих містах України пролунали потужні вибухи. Про це у своїх офіційних Telegram-каналах написали мер Мелітополя Іван Федоров та радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Чекаємо на хороші новини": в окупованих Мелітополі та Маріуполі пролунали потужні вибухи - що відомо

Пожежа. Іллюстрація

За словами мера Мелітополя у місті було чути сильний вибух.

"Сьомий день наші сили опору не дають рашистам жодної секунди спокою. Зафіксовано гучний вибух у північно-східній частині Мелітополя. Чули мешканці всіх навколишніх районів і навіть населених пунктів поблизу міста. Чекаємо на хороші новини", — пише мер Мелітополя.

Також вибух пролунав і в окупованому Маріуполі.

"Маріуполь. 15:40 вибух, який чуло все місто. Усі райони. Подробиці – згодом. І так. Не без нас", — пише Андрющенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Байден та Сі Цзіньпін мають намір зустрітися: чому це важливо – про що говоритимуть. Експерти розповіли, які інтереси можуть переслідувати два лідери, готуючись до зустрічі та навіщо Сі Цзіньпіну турне до Південно-Східної Азії. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що чомусь США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму – чим загрожує це рішення Москві. Як у Вашингтоні, так і в Москві розуміють чим загрожує офіційне покликання РФ державою-спонсором тероризму. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що росіяни не візьмуть ні Бахмут, ні Сіверськ: на Банковій назвали причину. Тим самим наступ російської армії істотно знизився. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що територіальний компроміс із РФ можливий: Рєзніков назвав варіант. Міністр наголосив, що головна мета ЗСУ – звільнення всіх окупованих територій у межах 1991 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини