Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ відбили чергові атаки окупантів на сході України - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ відбили чергові атаки окупантів на сході України - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

4 серпня 2022, 18:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Бійці ЗСУ відбили чергові атаки окупантів на сході України - подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ. на Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріл військової та цивільної інфраструктури неподалік Покровського, Роздолівки, Вершини, Яківлі, Бахмута, Кодеми та Соледара. Близько чотирьох останніх населених пунктів для ударів задіяли авіацію.

" Штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне становище в районах Бахмута, Соледара, Яковлівки та Вершини, успіху не мали і відійшли. Поблизу Майського та Кодеми бойові дії продовжуються", — Генштаб ЗСУ.

На Авдіївському напрямку противник скоїв обстріли з танків та різних типів артилерії в районах населених пунктів Піски, Пречистівка, Шевченка, Володимирівка, Новобахмутівка, Невельське, Нетайлове та Красногорівка.

" Ворог зробив чергову спробу наступальних дій у районі населеного пункту Піски, успіху не має, бойові дії продовжуються", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Резніков різко відреагував на звіт Amnesty International про порушення законів війни Україною. У Amnesty International звинуватили Україну у порушенні законів війни.

Читайте також про те, що " Сто людей зайшли – всіх убили ": окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування (ВІДЕО). ГУР МО перехопило розмову окупантів, де вони обговорювали ситуацію на фронті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Оленівка №2 : росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими. Кремлівські пропагандисти звинуватили в атаці ЗСУ, але ситуація може виявитися, як у випадку з терактом у Оленівці.

Також "Коментарі" інформували про те, що переділ світу почався: як зупинити Третю світову, яка наближається, — яка роль тут в України. Агресія Росії вже стала прикладом для дикторських режимів, які прагнуть влаштувати новий світ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини