Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці СБУ знищили три російські танки Т-72 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці СБУ знищили три російські танки Т-72 (ВІДЕО)

Удар по ворожій техніці було завдано за допомогою ударних дронів

26 липня 2022, 17:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Бійці Служби безпеки України знищили бронетехніку окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці СБУ у соціальній мережі Facebook.

Бійці СБУ знищили три російські танки Т-72 (ВІДЕО)

СБУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, військова контррозвідка СБУ знищила ударними дронами ще три російські танки Т-72.

"Днями ще три Т-72 потрапили до прицілу і були також яскраво знищені співробітниками СБУ. Працюємо далі! Слава Україні!", — пише СБУ.

Також СБУ опублікувало відео, на якому знято знищення ворожих танків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Піджарюють рашистів": бійці чеченського батальйону знищують окупантів на Запорізькому напрямку — ВІДЕО. У ЗОВА показали, як бійці Чеченського батальйону імені Шейха Мансура допомагають українським воїнам знищувати окупантів. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що у МЗС Росії пояснили, за яких обставин в Україні завершаться бойові дії. Глава МЗС РФ знову повторив кремлівську тезу про бажання переговорів із Києвом. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що коли закінчиться активна фаза війни в Україні: військовий експерт відповів. Військовий експерт прогнозує, що Путін намагатиметься перетягнути конфлікт наступного року, намагаючись заморозити його. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що розгортання в силовому блоці : що задумав Зеленський — чому рішення прийняв саме зараз. Президент зміцнює ті напрямки силового блоку, які є дуже важливими для підготовки контрнаступу ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини