Головна Новини Суспільство Війна з Росією Били, а потім застрелили: російських солдатів вбивають свої ж офіцери – перехоплення розмови (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Били, а потім застрелили: російських солдатів вбивають свої ж офіцери – перехоплення розмови (ВІДЕО)

ГУР МО публікує нові перехоплення розмов окупантів

14 липня 2022, 17:53 comments1245
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало чергове перехоплення розмови дружини російського солдата, яка воює проти України. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МО у соціальній мережі Facebook.

Били, а потім застрелили: російських солдатів вбивають свої ж офіцери – перехоплення розмови (ВІДЕО)

Армія РФ

У перехопленні дружина російського окупанта простить знайти будь-які можливості, щоб повернутися з війни додому, а потім розповідає історію про свою знайому, у якої сина вбили в Україні.

"Його привезли. Вона хотіла його помити, в іншу труну перекласти. А він був весь забинтований... Минув місяць і прийшов його друг з армії, у нього контракт закінчився. Він теж там був. Прийшов до матері і сказав, що його вбили". два офіцери. І що він був весь побитий", — каже мати окупанта.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   вони мають випити цю чашу сповна: мережа підірвала реакція росіян на ракетний удар по Вінниці. Громадяни РФ, які не раділи обстрілу Вінниці, залишилися у меншості.

Читайте також про те, що знищили ворога за лічені хвилини: спецназ Нацвардії влаштував засідку на росіян на Донеччині (ВІДЕО). Спецназ НГУ знищив передові групи спостереження росіян.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Сьогодні вночі ЗСУ запитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків ": у ВП прокоментували удар по Вінниці. Арестович відреагував на ракетний удар Росії.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Стамбулі завершилися переговори щодо "зернового коридору": відомі перші результати. Сторони домовилися створити координаційний центр щодо відновлення експорту зерна з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини