Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала чотирьох ударів по російській техніці та живій силі на півдні України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала чотирьох ударів по російській техніці та живій силі на півдні України: подробиці

ВСУ дають гідну відсіч противнику

15 липня 2022, 10:37 comments1127
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація на півдні України напружена, але контрольована. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Авіація ЗСУ завдала чотирьох ударів по російській техніці та живій силі на півдні України: подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як інформує ОК "Південь", противник продовжує ведення оборонних дій, а також застосовує ракетні та авіаційні удари.

"Вертолітними парами ворог завдавав ударів вранці і опівдні по півночі Херсонщини, намагаючись вразити наші позиції, але успіху не мав, був змушений ухилятися від вогню, ретуватися", — ОК "Південь".

Також повідомляється, що ворожий винищувач Су-35 тричі намагався атакувати ракетами класу "повітря – повітря" наші штурмовики у небі над Новою Каховкою. Втрат нашої авіації немає.

У свою чергу українською авіацією, парами вертольотів та парами літаків завдано чотири удари по скупченню живої сили, озброєння та техніки окупантів у районі Правдино, Лозового та Благодатного.

На даний момент підтверджені втрати противника за минулу добу становлять:

• 18 окупантів;

• самохідна гаубиця "Гвоздика";

• 6 одиниць броньованої та автомобільної техніки;

• польовий склад боєприпасів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що більше 17 тисяч: у МВС озвучили, скільки цивільних об'єктів було атаковано росією з лютого . Російські окупанти щодня руйнують та обстрілюють українські міста.

Читайте також про те, що за Вінницю поплатилися: ЗСУ знищили 3 склади боєприпасів та базу окупантів на півдні (ВІДЕО). Військова база окупантів знищена у Новій Каховці Херсонської області.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що обіцянку дотримали : в ВП розповіли, як ЗСУ відповіли РФ за удари по Харкову, Вінниці та Миколаєву. Українські захисники щонайменше тричі крупно накрили росіян.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що будуть дуже запеклі бої : у США назвали ділянку, де Росія збирається прорвати фронт. Росіяни збираються наступати більшими силами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини