Головна Новини Суспільство медицина Данілов розповів, хто стоїть за походженням СOVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, хто стоїть за походженням СOVID-19

Секретар РНБО виступив за штучне створення вірусу

25 жовтня 2021, 10:51
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов висловив свою думку про походження COVID-19. Політик вважає, що за цим може стояти людина. Про це він заявив в інтерв'ю виданню РБК-Україна.

Данілов розповів, хто стоїть за походженням СOVID-19

Олексій Данілов - фото: УКРІНФОРМ

"Моя думка — за цим стоїть людина. Хтось вважає, що за цим стоїть кажан", — поділився Данілов.

Крім того Секретар РНБО зазначив, що в світі вважають, що коронавірусна пандемія завершитися до наступного літа. Однак, за словами політика, є питання, які мутація вірусу можуть ще з'явитися і яким чином це буде відбуватися.

Нагадаємо, що Олексій Данілов також розповів, чи будуть посилювати карантинні заходи на території всієї країни, а саме вводити локдаун. Політик зазначив, що обмеження можуть бути введені регіонально.

Втім, головний санітарний лікар України Ігор Кузін також зазначає, що питання введення тотального локдауну в країні, поки що не обговорюється в Міністерстві охорони здоров'я, при цьому відомство спостерігає за ситуацією з поширенням вірусу. Заступник міністра охорони здоров'я підкреслив, що посилення карантинних обмежень буде залежати від епідеміологічних показників.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що в ВООЗ озвучили невтішний прогноз стосовно тривалості коронавірусної пандемії у світі. В Організації вважають, що вона може затягнутися до частини 2022 року, через нестачу вакцин в бідних країнах.

Глава МОЗ України Віктор Ляшко вважає, що COVID-19 може назавжди залишитися в світі і не зникнути зовсім. Однак, міністра не залишають надії, що Україна зможе повернутися до нормального, доковідного життя. Ляшко нагадав, що інфекція вже забрала життя понад 60 тисяч українців, зіставивши це число з населенням цілий українських міст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

25 жовтня 2021, 12:39

Ай данилов хитрец! интригу развивает. На очередном шоу "пятница без пределов" назовут имя этого человека, который виноват в коронавирусе. На "п" начинается, на "утин" заканчивается.


Новини