Головна Новини Суспільство історія В окупованому Маріуполі на "Азовсталі" пролунав вибух: постраждали загарбники - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Маріуполі на "Азовсталі" пролунав вибух: постраждали загарбники - подробиці

На території "Азовсталі" виникла пожежа

9 липня 2022, 18:17 comments1064
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В окупованому Маріуполі пролунали вибухи. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

В окупованому Маріуполі на "Азовсталі" пролунав вибух: постраждали загарбники - подробиці

Азовсталь (фото из открытых источников)

Так, за даними Андрющенка, сьогодні вдень у Маріуполі пролунав вибух. Інцидент стався у районі "Азовсталі".

"Одночасно на території Азовсталі виникла пожежа. Військовими оточений район, починаючи з району Амстора на Лівобережному районі. За попередньою інформацією, горять залишки вугілля", — повідомляє Андрющенко.

Також за попередніми даними, внаслідок інциденту є постраждалі серед окупантів, проте інформація потребує підтвердження.

Крім того, сьогодні вранці у районі ММК ім. Ілліча пролунав вибух.

"Ще один гарячий привіт передав окупантам від нашого Героїчного Гарнізону Маріуполя. Криворуке розмінування відправило трьох російських саперів одразу до трупи Кобзона", — пише Андрющенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що РФ стягує техніку до Білорусі: колона зі знаками "V" та прапорами СРСР рухається у бік українського кордону. Один із КамАЗів не доїхав до місця призначення. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що російські війська планують відновити великомасштабні наземні наступи — ISW. Вихід російських загарбників із "оперативної" паузи може бути поступовим. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що   у Білорусі помітили посилення авіатренувань одразу на 5 аеродромах біля кордону України: подробиці. До Білорусі на навчання з авіатренування прибули російські пілоти. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що аеродром "Зябрівка" у Білорусі: яку зброю стягують туди окупанти, що там відбувається. На військовому аеродромі "Зябрівка" облаштують російську військову базу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/andriyshTime
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини