Головна Новини Суспільство історія "Сьогодні вночі ЗСУ запитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків": в ОП прокоментували удар по Вінниці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сьогодні вночі ЗСУ запитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків": в ОП прокоментували удар по Вінниці

Арестович відреагував на ракетний удар Росії

14 липня 2022, 14:15 comments3254
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович відреагував на ракетний обстріл Вінниці. Про це він написав у своєму офіційному Telegram-каналі.

"Сьогодні вночі ЗСУ запитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків": в ОП прокоментували удар по Вінниці

Ракетний удар по Вінниці. Фото: ДСНС

"Стрільба крилатими ракетами по центру міста вдень — це не просто порушення правил війни. Це заперечення логіки та завоювань цивілізації як такої", — пише Арестович.

Також Арестович заявив, що путінський режим буде закінчено на полі бою.

"Путінський режим буде прикінчено на полі бою, інших способів покінчити з ним не існує. А вб'є його роль, яку вони собі обрали самі — антицивілізації", — Арестович.

Також радник голови ВП додав, що " сьогодні вночі ЗСУ запитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ракетний удар по Вінниці: кількість загиблих та поранених продовжує зростати. За допомогою до медичних закладів вже звернулося близько 90 потерпілих. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що знищили ворога за лічені хвилини: спецназ Нацвардії влаштував засідку на росіян на Донеччині (ВІДЕО). Спецназ НГУ знищив передові групи спостереження росіян. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що країна-вбивця та терорист: Зеленський відреагував на ракетний удар по Вінниці та розповів подробиці (ВІДЕО). Росія направляє ракети цивільними об'єктами. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що росіяни розганяють фейк про знищення HIMARS з відео та фото: подробиці. Противник намагається видати знищену вантажівку Oshkosh за HIMARS.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 липня 2022, 14:20

Що ж, це розумно. Ізраїль завжди відповідає по ворогу на його території. Тільки Україну використовують як інструмент. Ще і Зе-вирок, ніби співчуває, але діє на шкоду, аби тільки про себе нагадати. Своїм одноманітним співчуттям, без розумних дій, тільки безвольних рабів-скіглиїв та прохачів, звиклих бути вічно постраждалими виховує.


Новини