Головна Новини Суспільство події В Україну мчить циклон Frieda: які області накриє сильна негода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну мчить циклон Frieda: які області накриє сильна негода

Прогноз погоди в Україні на 31 липня.

30 липня 2022, 19:05 comments1940
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У неділю (31 липня) циклон на ім'я Frieda стане причиною сильних злив у західних областях України. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

В Україну мчить циклон Frieda: які області накриє сильна негода

Погода в Україні

Згідно з прогнозом синоптика, серйозні дощі поєднуватимуться з грозами, іноді навіть градом та шквалами.

"У Карпатах дощі будуть навіть небезпечнішими через потужність, адже можуть провокувати в окремих місцях сіли та піднімати рівень води у річках!", — Діденко.

Водночас, як розповіла Діденко, більша частина території України, навпаки, у неділю належатиме зоні впливу антициклону, тому в більшості областей переважатиме суха погода.

" Спека домінуватиме, протягом дня передбачається 27 31 градус, у південній частині та більшості центральних областей (крім Вінницької області) очікується 29 33 градуси. А от у Західній Україні відчутно посвіжішає: там 31 липня похолодає до 19 23 градусів", — Діденко .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що церковне свято 30 липня: що забороняється робити цього дня. Які традиції несе у собі православне свято сьогодні, 30 липня, і чого категорично не можна робити.

Читайте також про те, як Кремль хоче поглинути частину України – навіщо на південь і схід прибув десант Єдиної Росії. Кремль хоче відтворити проект "Новороссия" у маленькому форматі, після чого перейменувати партію "Єдина Росія" на "Велику Росію".

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що чомусь Росія намагатиметься зірвати "зернове перемир'я": які є ризики. Росія програє від такого "зернового перемир'я", тому є великий ризик, що його буде зірвано.

Також "Коментарі" інформували про те, що робота під час війни : які вакансії та зарплату пропонують українцям. Опубліковано ТОП-10 популярних вакансій в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини