Головна Новини Суспільство події В Україні зіпсується погода: синоптик розповіла, де пройдуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зіпсується погода: синоптик розповіла, де пройдуть дощі

Прогноз погоди в Україні на 11 серпня

10 серпня 2022, 20:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Завтра (11 серпня) частина України заллє дощами. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

В Україні зіпсується погода: синоптик розповіла, де пройдуть дощі

Погода в Україні

Так, за прогнозом синоптика, найближчої ночі дощі та місцями грози пройдуть у північних областях, на Волині, Рівненщині, зачеплять Полтавщину, Черкащину, можливі локально на Харківщині, Луганщині.

"Вранці переважно у північній частині; Вдень у четвер короткочасні дощі з грозами найбільш можливі у західних областях, у Криму та місцями на узбережжі Запорізької області; Увечері 11 серпня дощі пройдуть у центральних областях (крім Дніпропетровської) та на півночі України (крім Сумської) ), на Волині, Рівненщині, в окремих районах Запоріжжя та Криму", — розповіла Діденко.

Температура повітря найвищою залишається у східних областях та у південній частині плюс Дніпропетровщина, спека до +30 +34 градусів. На решті території України вдень передбачається +21+27 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писали про те, що ЗСУ вдарили ще одним мостом у Херсонській області: у чому його важливість. ЗСУ продовжують завдавати ударів по логістичним шляхам окупантів. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що Генерал Марченко розповів, які території ЗСУ зможуть звільнити до кінця року. Україна чекає на повний пакет західної допомоги, щоб розпочати контрнаступ. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що США через НАТО передають привіт РФ: чи посилиться тепер протистояння. Незважаючи на нерішучість у деяких своїх діях, НАТО нізащо не допустить перемоги РФ в Україні.

Також "Коментарі" інформували про те, що настав час : чи є вже умови для повернення Криму – про що говорить заява президента. Україна дедалі виразніше заявляє, що у цій повномасштабній війні Крим – також територія України, яку буде повернуто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини