Головна Новини Суспільство події Україну накриють дощі з грозами та сильний вітер: синоптик розповіла, чого чекати від погоди 17 липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють дощі з грозами та сильний вітер: синоптик розповіла, чого чекати від погоди 17 липня

Прогноз погоди в Україні на 17 липня.

16 липня 2022, 22:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Синоптик Наталія Діденко розповіла про те, яка погода очікує на Україну завтра (17 липня). Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Україну накриють дощі з грозами та сильний вітер: синоптик розповіла, чого чекати від погоди 17 липня

Погода в Україні

Так, згідно з прогнозом Діденка, 17 липня дощі, подекуди з грозами, пройдуть у північних, центральних областях. У західних опади можливі лише на Волині та Рівненщині. У південній частині України та на Сході – переважно сухо.

"Температура повітря в неділю очікується строкатої. На півдні та південному сході буде спекотно, 26 31 градус. У північних областях похолодає, стовпчики термометрів крутитимуться близько 18 22 градусів. На решті території України завтра вдень передбачається 20 26 градусів", — Наталія Діденко.

Зазначається, що на Заході та Півночі 17 липня західний вітер часом посилюватиметься до 15-20 метрів за секунду.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в МВС назвали ім'я та показали фото командира підводного човна, з якого випустили ракети по Вінниці (ФОТО). Човном командує капітан 1 рангу анатолій Варочкін. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що "Є жертви, поранені серед мирних жителів ": окупанти вдарили по Покровську — подробиці (ФОТО). У Покровську пошкоджено 16 приватних житлових будинків. Читайте про це докладно у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на півдні знищено півсотні окупантів та взвод гаубиць: подробиці (ВІДЕО). Ворожий винищувач Су-35 тричі намагався атакувати ракетами класу "повітря – повітря" наші штурмовики у небі над Новою Каховкою. Втрат нашої авіації немає.

Також "Коментарі" інформували про те, що ракетний удар РФ по Дніпру: під обстріл потрапили автомобілі з людьми та громадський транспорт. У Дніпрі пролунала серія вибухів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини