Головна Новини Суспільство події Українських школярів закликають об'єднатися заради зміни клімату
commentss НОВИНИ Всі новини

Українських школярів закликають об'єднатися заради зміни клімату

Учнів запрошують до участі в конкурсі з розробки екологічних програм

2 вересня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Українських підлітків запрошують до конкурсу, організованого UPSHIFT. Молодіжні команди зі всієї України розроблять власні екологічні проекти і отримають можливість залучити фінансування в 50 тисяч гривень і підтримку наставника задля впровадження.

Українських школярів закликають об'єднатися заради зміни клімату

Школярі, фото з відкритих джерел

В рамках програми учасники навчаться працювати в команді, праналізують проблеми і розроблять проекти, знайти інноваційне рішення проблем, пов'язаних із захистом навколишнього середовища і зміною клімату, в супроводі ментора розробити власний еко-проект, отримати фінансування і почати соціальне підприємство.

До участі запрошують команди з 3-5 учасників у віці від 14 до 21 року з усіх областей України. Подати заявку і дізнатися деталі про програму та умови участі можна тут. Набір триває до 12 вересня 2021 року.

Заявки команд, які подаються на програму, обов'язково повинні стосуватися зміни клімату та захисту навколишнього середовища, а також заброуднення оточуючого середовища. 

Крім того, портал "Коментарі" писав, скільки тисяч першачків в Україні пішли до школи 1 вересня

Як раніше інформував портал "Коментарі", в українських школах можуть ввести новий предмет через вплив інтернету. За словами дружини президента, дітей потрібно навчити фільтрувати інформацію, яку їм пропонують в інтернеті. Вони вбирають інформацію, як губки, тому саме дітей насамперед необхідно навчити правильно нею користуватися. Також у департаменті освіти і науки рекомендують закладам освіти в умовах карантинних обмежень використовувати для навчального процесу досвід минулого року. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, як працюватимуть українські школи у новому навчальному році 2021-2022 в умовах пандемії. 

Також портал "Коментарі" інформував, що у Міносвіти роз'яснили порядок навчання школярів з 1 вересня.  

© Comments.ua
раніше "Коментарі" повідомляли,

Навчальні заклади, які знаходяться в "зеленій" епідеміологічній зоні, повноцінно працюватимуть в очній формі, дотримуючись усіх наявних рекомендацій МОЗ України.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини