Головна Новини Суспільство події В українських школах можуть ввести новий предмет через вплив інтернету
commentss НОВИНИ Всі новини

В українських школах можуть ввести новий предмет через вплив інтернету

В українських школах можуть ввести уроки цифрової гігієни в інтернеті

23 серпня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Перша леді України Олена Зеленська пропонує введення в школах уроків по цифровій гігієні в мережі Інтернет. Про це вона висловилася під час виступу на київському саміті перших леді та джентльменів.

В українських школах можуть ввести новий предмет через вплив інтернету

В українських школах можуть ввести новий предмет, фото з відкритих джерел

За словами дружини президента, дітей потрібно навчити фільтрувати інформацію, яку їм пропонують в інтернеті. Вони вбирають інформацію, як губки, тому саме дітей насамперед необхідно навчити правильно нею користуватися.

"Діти більшу частину часу зараз знаходяться в мережі Інтернет. Ми повинні навчити їх цифровій гігієні... Потрібно навчити дітей користуватися інформацією. І, мені здається, було б правильно в школі ввести це окремим уроком, можливо, тому ми дійшли до того часу, коли без цього неможливо — digital всюди. Це повинна бути одна з навичок, яку діти отримують у школі — і чим раніше, тим краще", — сказала Зеленська.

У сучасному технологічно просунутому світі про безпеку дітей повинні турбуватися не тільки батьки, а й держава.

Як раніше інформував портал "Коментарі", в Києві стартував саміт перших леді та джентльменів: хто прибув на захід, організований Оленою Зеленською. Сьогодні, 23 серпня, в Києві вперше відбувається саміт перших леді та джентльменів.

Крім того, портал "Коментарі" писав, що власник компанії "Альянс краси" Вадим Геращенко запропонував ввести уроки підприємництва в школах

Нагадаємо, у школах Данії викладають уроки співчуття. Їх викладають з 1993 року. Такі уроки входять в основну шкільну програму. Мета занять — навчити дитину з раннього віку допомагати один одному, а боротьбу вести тільки з самим собою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Слава

23 серпня 2021, 16:00

Перед тим, як щось говорити (якщо це не аби бла-бла), треба спеціалістам визначити, який предмет ліквідувати. Бо роздули до небачених масштабів - учні старших класів вчаться по 8 уроків в день, це довше, ніж депутати сидять в раді. А ще хочу нагадати лідерам зепопулізму, що в курсі "Громадянська освіта" вже є розділ, присвячений інтернету, так само такі теми вивчають в курсах безпеки життєдіяльності, історії, географії тощо.


Новини