Головна Новини Суспільство Наука та освіта Як працюватимуть українські школи у новому навчальному році 2021-2022 в умовах пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Як працюватимуть українські школи у новому навчальному році 2021-2022 в умовах пандемії

З 1 вересня українські школи починають навчання, хоча пандемія не відступила

27 серпня 2021, 11:30 comments1182
Поділіться публікацією:

З 1 вересня в Україні стартує новий навчальний рік 2021-2022 в умовах, коли пандемія не відступила, а продовжує бушувати, адже коронавірус став ще небезпечнішим, через мутації з'явилися його нові штами. Про це йдеться в офіційному повідомленні Департаменту освіти і науки України.

Як працюватимуть українські школи у новому навчальному році 2021-2022 в умовах пандемії

Школярі, фото з відкритих джерел

Так, у департаменті рекомендують схвалити рішенням педагогічних рад програму навчальних закладів в умовах карантину з урахуванням рівня епідбезпеки.

"Особливу увагу звертаємо на те, що в разі встановлення "жовтого" або "помаранчевого" рівнів епідемічної безпеки заборонено відвідування навчального закладу в разі відсутності у більш ніж 20% працівників закладу документа про проходження повного курсу вакцинації, також заборонено приходити в заклад у разі перебування на самоізоляції через контакт із зараженою на коронавірус особою понад 50% учнів і вчителів, заборонено приходити в школи особам, які не є учасниками освітнього процесу", — йдеться у повідомленні департаменту освіти.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що станом на 15 липня вакцинувалися близько 35% працівників сфери освіти.

Також портал "Коментарі" інформував, що в Міносвіти роз'яснили порядок навчання школярів з 1 вересня.

© Comments.ua
раніше "Коментарі" повідомляли,

Навчальні заклади, які знаходяться в "зеленій" епідеміологічній зоні, зможуть повноцінно працювати в очній формі, якщо виконуватимуть усі наявні рекомендації МОЗ України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини