Головна Новини Суспільство події Українські полярники зафільмували птахів з екзотичною зовнішністю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські полярники зафільмували птахів з екзотичною зовнішністю (ВІДЕО)

Зимівники показали синьооких антарктичних бакланів

9 серпня 2022, 13:06 comments1018
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські полярники показали рідкісних гарних птахів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Національного антарктичного наукового центру у соціальній мережі Facebook.

Українські полярники зафільмували птахів з екзотичною зовнішністю (ВІДЕО)

Антарктида. Фото - "Національний антарктичний науковий центр"

Під час обліку тварин на одному із сусідніх островів зимівники відобразили сім'ї синьооких антарктичних бакланів.

"Ці птахи володіють досить екзотичним виглядом: їхні темні очі оточені синім кільцем шкіри, а над дзьобом є помаранчеві нарости. Цікаво, що дорослі баклани — чорно-білі, а ось їхні пташенята народжуються голими і через кілька днів покриваються коричневим пухом. Десь за 2 місяці він змінюється на коричневе пір'я, яке набуває чорного кольору до 2 років", — розповіли вчені.

Зазначається, що ці птахи можуть перебувати під водою по кілька хвилин і занурюватися на глибину понад 100 метрів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Курт Волкер заявив, що Україна має повернути всю свою територію, включаючи Крим. "Зараз надто ризиковано залишати навіть Крим у руках Росії", — Волкер. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що Зеленський розповів, чому в українській армії втрати зменшилися втричі. Подоляк заявив, що українці воюватимуть до останнього росіянина на території України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, як зупинити ядерний шантаж Путіна – чому Кремль пішов на таке божевілля. Втративши можливість військовим шляхом окупувати бажані території України, Кремль почав шантажувати Україну та весь Захід. Читайте про це докладніше у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" поінформував про те, що "Нафтогазу" знову відмовили у відстроченні виплат : чим це загрожує Україні – чи ми будемо з газом. З власниками облігацій "Нафтогазу" вели переговори уряд, Мінфін та "Нафтогаз". Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини