Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні в останні дні липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні в останні дні липня

Прогноз погоди в Україні

29 липня 2022, 20:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Липень завершиться в Україні загалом теплою, до спеки погодою. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні в останні дні липня

Погода в Україні

"Температура повітря в денний час становитиме 25 30 градусів, у південній частині до 33 градусів. 31 липня на заході України очікується зниження температури повітря до 20 25 градусів", — прогнозує синоптик.

Також Діденко розповіла, що дощів завтра (30 липня) буде небагато, місцями локальні у західній частині, а ось 31 липня на заході України дощі стануть потужнішими, там у неділю можливі сильні зливи, грози, пориви вітру до штормового.

" На більшій частині території України протягом суботи-неділі істотних опадів не передбачається, хіба що ввечері 31 липня західні дощі можуть досягти Житомирщини та Вінницької області", — Діденко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Стефанія та Артур-Байрактар : які імена батьки зараз дають дітям. У Мін'юсті розповіли, як імена дають немовлятам.

Читайте також про те, що як подати заявку на міжнародну допомогу через сервіс "єДопомога": документи та покрокова інструкція. Українці можуть одержати грошову допомогу від міжнародних організацій.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що коли стане престижно бути українцем – що заважає цього досягти вже зараз. Експерти розповіли, чому українське громадянство ще далеко до того, щоб називатися одним із найпрестижніших.

Також "Коментарі" інформували про те, що на Заході прогнозують перелом у війні на користь України: які шанси на це чекати на фронті. Втома росіян та збільшення постачання новітнього західного озброєння можуть допомогти ЗСУ деокупувати українські території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини