Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, що в Україну йде різке похолодання - подробыці
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, що в Україну йде різке похолодання - подробыці

Прогноз погоди на 5 серпня

4 серпня 2022, 20:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Найближчими днями в Україні переважатиме тепла погода, а потім очікується різке похолодання. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Синоптик розповіла, що в Україну йде різке похолодання - подробыці

Погода в Україні

"Найближчими днями переважатиме висока температура повітря, а різкий стрибок вниз, до похолодання (у Києві, ймовірно, до 20-22 градусів) очікується у вівторок", — розповів Діденко.

Щодо погоди на завтра (5 серпня) Діденко прогнозує, що найтепліше буде в Західній Україні. Протягом дня температура повітря становитиме +27 +32 градуси.

"5 серпня на заході України домінуватиме антициклонічний характер погоди, тому там буде сухо та сонячно", — Діденко.

Зазначається, що на решті території України теж буде не холодно: "+25 +29, як пригріє сонечко, то де-не-де до +30 градусів".

"Короткочасні дощі із грозами на Лівобережжі пройдуть у більшості областей", — Діденко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що " Сто людей зайшли — всіх убили" : окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування (ВІДЕО). ГУР МО перехопило розмову окупантів, де вони обговорювали ситуацію на фронті.

Читайте також, що Оленівка №2: росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими. Кремлівські пропагандисти звинуватили в атаці ЗСУ, але ситуація може виявитися, як у випадку з терактом у Оленівці.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що передав світу почався: як зупинити Третю світову, яка наближається – яка роль тут в України. Агресія Росії вже стала прикладом для дикторських режимів, які прагнуть влаштувати новий світ.

Також "Коментарі" інформували про те, що конфлікт у Нагірному Карабаху : як на те, що трапилося, вплинула війна в Україні – чим усе закінчиться. Міноборони Азербайджану заявило про проведення операції "Відплата" у Нагірному Карабаху. Вірменія звинуватила Азербайджан у "повзучій окупації".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини