Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, коли в Україні закінчаться дощі та повернеться спека
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, коли в Україні закінчаться дощі та повернеться спека

Прогноз погоди в Україні на 3 серпня

2 серпня 2022, 20:35 comments2169
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Завтра (3 серпня) на погоду продовжить впливати циклон, тому розподіл дощів буде приблизно таким самим. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Синоптик розповіла, коли в Україні закінчаться дощі та повернеться спека

Погода в Україні

Згідно з прогнозом синоптика, 3 серпня у більшості областей України очікуються дощі, іноді з грозами та поривчастим вітром. А от у Західній Україні переважатиме суха сонячна погода. У південній частині України буде менше дощів — місцями, локальні.

"У північних та центральних областях у середу ймовірні пориви вітру до 12-14 метрів за секунду. Температура повітря повсюдно передбачається досить однорідною, що буває не часто — протягом дня в Україні +24 +29 градусів, на Закарпатті до +29 +31 градусів" — розповіла Діденко .

У Києві очікується близько +25 градусів, подекуди дощ, поривчастий північний вітер.

"Ще у четвер повітряна маса переважатиме з вологістю, помірними градусами, а у другій половині тижня сонце повернеться на прогнозну арену, яка зігріє повітря до тепла", — Діденко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Кабміні назвали регіон , де розпочалася обов'язкова евакуація. Перший поїзд прибув сьогодні вранці до Кропивницького. Жінки, діти, люди похилого віку, багато маломобільних. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що позаду 160 днів повномасштабного вторгнення : чому перелом у війні вже розпочався – які плани ЗСУ. Росія вже не так рветься в атаку, а все частіше замислюється над тим, як утримати раніше захоплені території. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що чи вдасться утримати зернову угоду – чи пора вже переходити до більш глобальних домовленостей. Незважаючи на підписані угоди, Росія шукатиме шляхів, як зірвати домовленості та виставити Україну в негативному світлі. Читайте про це докладно у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Російські бенефіціари намагаються вивести ДГЗК з-під арешту та санкцій завдяки офшорам Журило-Перцева. Завдяки офшорним маніпуляціям, одіозним бізнесменам та бездіяльності правоохоронців російські бенефіціари вивели з-під санкцій та арешту Демуринський ГЗК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини