Головна Новини Суспільство події Приїзд Ердогана до Путіна знову відкладається: ЗМІ дізналися нову дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Приїзд Ердогана до Путіна знову відкладається: ЗМІ дізналися нову дату

Bloomberg озвучив нові деталі майбутнього візиту Ердогана до Путіна

28 серпня 2023, 16:40
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган має зустрітися з російським диктатором Володимиром Путіним наступного тижня в Москві, щоб обговорити поновлення "зернової угоди". Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Приїзд Ердогана до Путіна знову відкладається: ЗМІ дізналися нову дату

Путін та Ердоган. Фото: із відкритих джерел

Видання зазначає, посилаючись на двох турецьких чиновників, знайомих із цим питанням, Ердоган може вирушити до Росії 8 вересня, після чого вирушить до Індії для участі у саміті G7 у Нью-Делі.

Варто зазначити, що раніше з подачі російських пропагандистських ЗМІ розганялася інформація, що президент Туреччини Ердоган може прибути до Росії 4 вересня.

Майбутній візит Ердогана до Росії має критичне значення для продовження "зернової угоди".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія, яка розірвала понад місяць тому зернову угоду, нібито готує нову угоду, до якої хоче залучити Туреччину та Катар. У свою чергу Україна запускає альтернативні маршрути, намагаючись налагодити морський експорт. Про що говорять ці морські зернові ігри, як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить тероризм РФ у Чорному морі – що можуть змінити переговори Ердогана та Путіна. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.

Раніше "Коментарі" писали — наприкінці серпня, за даними місцевих ЗМІ, путіна чекали в Туреччині, де він мав обговорити з президентом Реджепом Ердоганом відновлення Чорноморської зернової ініціативи, яку Росія відмовилася продовжувати після 17 липня. Навіщо Ердогану так підставлятись – адже Туреччина є країною-членом НАТО, а блок чітко стоїть на боці України у цій війні? Що ця зустріч дасть самому путіну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини