Головна Новини Суспільство події Окупанти 7 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти 7 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Чергове загострення ситуації спостерігається поблизу Авдіївки

7 травня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

Військова ситуація поблизу лінії розмежування на Донбасі загострюється з кожним днем. Цієї доби окупанти 7 разів порушували режим тиші. На щастя, ворожі обстріли не забрали життя у жодного з українських військовослужбовців. Тривожні новини повідомляють представники Штабу ООС.

Окупанти 7 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

ЗСУ на Донбасі - фото з відкритих джерел

Сьогодні найбільше дісталося содатам, які розташовуються поблизу населеного пункту Піски. Ці позиції ворог обстрілював тричі. Бойовики використовували міномети 82 та 120 калібру, ручні гранатомети та відкривали вогонь по солдатам ЗСУ з великокаліберних кулеметів. В районі Авдіївки до всього іншого терористи застосували ручні протитанкові гранати.

Також в штабі ООС зазначають, що попри активізацію окупантів, піротехніки з ДСНС України розмінували понад 28 гектарів території Донбасу та передали на знищення 107 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, що в середу, 5 травня, поранення різного ступеня тяжкості отримали двоє українських бійців. Їм була надана оперативна медична допомога, життю захисників нічого не загрожує.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Україні судитимуть представників так званої "ДНР". За попередньою інформацією, ці особи виконували роль тюремних наглядачів і всіляко знущалися над полоненими українськими військовослужбовцями. Трохи пізніше стали відомі їхні імена.

Також на порталі ми розповідали, що до кордону з Україною продовжує прибувати російська військова техніка. За допомогою вантажних поїздів у напрямку до кордону перекидають різні бойові машини, танки, а також бензовози для дозаправки. Більше деталей, а також відео — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини