Головна Новини Суспільство події Росія продовжує перекидати техніку до українського кордону: куди саме (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія продовжує перекидати техніку до українського кордону: куди саме (ВІДЕО)

Військовослужбовці РФ продовжують дислокуватися неподалік українського кордону в травні 2021 року і накопичують нову техніку

2 травня 2021, 20:28 comments1852
Поділіться публікацією:
















Питання ймовірного повноцінного вторгнення російської армії в Україну хвилювало багатьох жителів нашої країни останні кілька тижнів. Після повідомлення про нібито завершення начебто військових навчань РФ поряд із українським кордоном більшість спокійно видихнула. Однак, як повідомляє "Фокус", у західні регіони Росії продовжує прибувати військова техніка.

Росія продовжує перекидати техніку до українського кордону: куди саме (ВІДЕО)

РФ перекидає нову техніку до кордону з Україною. Фото: 24 канал

До подібного висновку підштовхують численні відео, які поширюються в Мережі. Дехто із росіян демонструє, як із допомогою вантажних поїздів у напрямку до кордону з Україною перекидають різні бойові машини, танки, а також бензовози для дозаправки.

Подібна активізація помічена відразу в трьох напрямках. Крім вже звичного Воронезького регіону, де незалежні розслідувачі раніше виявили велике скупчення військових підрозділів РФ, цього разу відзначилися ще дві області.

Вулицями Ростова-на-Дону, а також в окремих населених пунктах Волгоградської області рухалися одиниці різної військової техніки. Приблизний період таких пересувань визначається останніми днями квітня і початком травня.

Інтернет-користувачі вже почали будувати різні припущення причин подібної передислокації бойових машин. Один із основних варіантів — ймовірна участь танків та БТРів у святковому параді до Дня перемоги в так званих "Л-ДНР".

Офіційних пояснень з боку Російської Федерації, передбачувано, не надходило.

Нагадаємо, що раніше Воронезький регіон в уряді Росії чомусь порахували найвдалішим для дислокації власної армії. Незалежні розслідувачі надавали інформацію про кількість присутніх неподалік кордону України військ.

Цікаво, що в одному з польових таборів, розбитих армією РФ поблизу міста Богучар (Воронежская область), не так давно виник серйозний пожежа. Відео інциденту ви можете знайти в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли, що більшість бійців РФ, а також військова техніка повинні відправитися в пункти свого постійного перебування, починаючи з 23 квітня. Як до заяв Росії про відвід своєї армії від українського кордону ставляться вітчизняні експерти, ви можете дізнатися з нашої публікації.

Крім цього, на порталі ми розповідали, якою, на думку Леоніда Кравчука, є стратегія РФ щодо України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини