Головна Новини Суспільство події Кому дістануться безкоштовні вакцини від Pfizer
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому дістануться безкоштовні вакцини від Pfizer

Pfizer збирається безкоштовно роздати свою вакцину деяким країнам

21 травня 2021, 17:42
Поділіться публікацією:

Кому дістануться безкоштовні вакцини від Pfizer

Pfizer - фото з відкритих джерел

Фармацевтичні компанії Pfizer і BioNTech поставлять бідним країнам 2 млрд доз вакцини від коронавірусу безкоштовно, а державам з невеликим доходом за зниженою ціною. Про це повідомляє Financial Post.

Зазначається, що поставка відбудеться протягом наступних 18 місяців. 1 мільярд вакцин з цього обсягу буде поставлений до кінця 2021 року.

Голова правління і головний керівник Pfizer Альберт Бурла, пояснив, що 2 мільярди доз будуть розподілені між бідними безкоштовно, а державами із середнім і низьким доходом – за зниженою ціною.

"Pfizer і BioNTech зобов'язуються надати 2 млрд доз наших вакцин проти COVID-19 країнам із середнім і низьким рівнем доходів протягом наступних 18 місяців", — повідомив підприємець.

Нагадаємо, що Світовий банк видасть Україні спеціальний кредит на 90 мільйонів доларів для боротьби з коронавірусною хворобою. Куди саме спрямують ці гроші, дізнавайтеся за посиланням. 

А вже з 1 липня 2021 року в Україні можуть запустити в дію ковідний сертифікат. Його планують ввести відразу після того, як аналогічні процеси почнуть функціонувати в країнах Європейського Союзу. Детальніше про документ і його переваги читайте в нашому матеріалі.

Також були оприлюднені дані Київського інституту соціології про ставлення українців до вакцинації. Про те, скільки відсотків громадян готові робити щеплення і яка кількість людей не довіряє жодній вакцині, ви можете дізнатися у нашій статті.

До того ж нещодавно ми повідомляли, що українців, які записалися в чергу на вакцинацію через додаток "Дія", будуть вакцинувати щотижня у вихідні дні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини