Головна Новини Суспільство події Коли в Україні вакцинують працівників освіти: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Україні вакцинують працівників освіти: деталі

Педагоги отримуватимуть щеплення вакциною Pfizer

16 травня 2021, 16:30
Поділіться публікацією:

Уряд України планує провести вакцинацію працівників освітньої сфери після отримання чергової партії вакцини Pfizer. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Коли в Україні вакцинують працівників освіти: деталі

Вакцинація - фото з відкритих джерел

Медики зазначають, що ліки повинні надійти вже до середини травня. На 24 травня заплановано транспортування вакцини по всіх областях України. Цього ж дня у міністерстві і планують розпочати вакцинацію педагогів.

Також у МОЗі дали рекомендації щодо запису на вакцинацію для педагогічних працівників. Для цього вони повинні звернутися до керівників своїх освітніх установ, які сформують списки всіх бажаючих і направлять їх органам місцевого самоврядування. Останні ж повинні будуть передати інформацію в КМДА для точного розподілу вакцини по регіонах.

Нагадаємо, що українців, які записалися в чергу на вакцинацію через додаток "Дія", будуть вакцинувати щотижня у вихідні дні.

Також вже з 1 липня 2021 року в Україні можуть запустити в дію ковідний сертифікат. Його планують ввести відразу після того, як аналогічні процеси почнуть функціонувати в країнах Європейського Союзу. Детальніше про документ і його переваги читайте в нашому матеріалі.

Нещодавно стало відомо, що Світовий банк видасть Україні спеціальний кредит на 90 мільйонів доларів для боротьби з коронавірусною хворобою. Куди саме спрямують ці гроші, дізнавайтеся за посиланням.

Також були оприлюднені дані Київського інституту соціології про ставлення українців до вакцинації. Про те, скільки відсотків громадян готові робити щеплення і яка кількість людей не довіряє жодній вакцині, ви можете дізнатися у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини