Головна Новини Суспільство події Де на вихідних зіпсується погода: прогноз синоптика
commentss НОВИНИ Всі новини

Де на вихідних зіпсується погода: прогноз синоптика

Погода на вихідних буде комфортною для прогулянок

2 жовтня 2021, 09:25 comments1033
Поділіться публікацією:

Погода в Україні в суботу, 2 жовтня, очікується сонячною і з ранковими туманами. Також в деяких регіонах будуть заморозки і сильний вітер. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко в Facebook.

Де на вихідних зіпсується погода: прогноз синоптика

Заморозки, фото з відкритих джерел

За її словами, заморозки в суботу, 2 жовтня, найменш вірогідні в західних областях і в прибережних районах. Вдень у західних областях очікується від +14 градусів до +18 градусів . На решті території від +11 градусів до 16 градусів. На Заході вранці можливі тумани.

"Велика частина України все ж підмерзати вночі через заморозки на грунті, а місцями і в повітрі. Бережіть, рятуйте, що можете. Трохи дискомфорту додасть сильний вітер на Заході України, в Криму, Приазов'ї та в Луганській області", — написала Діденко .

Відзначимо, що починаючи з цього тижня в Україні очікується значне зниження температури. У деяких областях синоптики попереджають про появу нічних заморозків 23 вересня.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що народний синоптик розповів, якою буде погода цієї осені .

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що кліматичні зміни торкнулися і нашої країни. Вчені стурбовані тим, що вони здатні за якісь чотири десятки років перетворити перетворити Україну в Сахару. Фахівці переконані, що кліматичний процес на Землі значно прискорився, чого не можна було сказати раніше. Вчені стурбовані тим, що в своїй щоденній діяльності, яка шкодить всьому живому, темпів не зменшують.

Також нещодавно повідомляли, що погода в Україні значно погіршиться : синоптик озвучила прогноз. Спочатку вони пройдуть в північній, західній і центральній частині країни, а в другій половині дня доберуться до Півдня, Сходу і Центру України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини