Головна Новини Суспільство події Багато опадів і перші заморозки: народний синоптик розповів, якою буде погода цієї осені
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато опадів і перші заморозки: народний синоптик розповів, якою буде погода цієї осені

Цьогорічний листопад буде вже більш зимовим, ніж осіннім місяцем

30 серпня 2021, 22:42
Поділіться публікацією:

Цьогоріч  погода під впливом примхливого Сатурна. Тому бабине літо буде коротким, а сама осінь – прохолодною, зі сльотою і, навіть,  листопадовим снігом, який плавно перейде в ранню зиму.

Багато опадів і перші заморозки: народний синоптик розповів, якою буде погода цієї осені

Якою буде погода цієї осені (фото з відкритих джерел)

Відомий прогнозист Леонід Горбань розповів, якою буде осінь, що прийде на зміну літу вже післязавтра. Про це інформує видання ТСН.ua.

Народний спостерігач примхливої  погоди потішив спочатку приємним. Сказав, що  на зміну дощам і прохолоді прийде, таке очікуване всіма, вересневе бабине літо. І вересень буде теплим, навіть з жаркою погодою на початку та грибними дощами.

Холод змінить плюси тепла наприкінці вересня. Він продовжиться й у жовтні. А на велике свято Покрови в Україну прийдуть навіть  перші, ранні заморозки. Холодна жовтнева сльота, нічні заморозки – бачимо, що в жовтні погожих днів буде небагато. Дні без опадів прийдуть після 26 жовтня і так буде до початку листопада.

Леонід Горбань, спираючись на свої передбачення, називає  цьогорічний листопад вже більш зимовим, ніж осіннім місяцем. Перший мокрий сніг буде йти вже в першій десятиденці. А після 14 листопада випаде сніг, прийдуть морози, які в кінці місяця передадуть естафету холоду грудню.

 Ось якою буде осінь за передбаченням народного спостерігача:

у вересні: 1-2 числа буде сухо та спекотно, 3-5 — дощі, 7-10 — ясно, тепло, 11-12 — дощі, 13-17 — ясно, тепло, але вітряно, 18 — дощ, 19-23 — сухо, 24-25 — дощі, 26 вересня і до кінця місяця буде похмуро та холодно.

у жовтні: 1-4 — холодно, похмуро, 5-6 та 8-10 — дощі, 11-19 — похмуро, холодно, 14 — заморозок, 20, 22-23 та 26 жовтня - дощі, 27 і до кінця місяця буде сухо, але холодно.

у листопаді: 1-4 — похмуро, дощі, 4-15 — холодно, нічні заморозки, 8-10 — дощі та мокрий сніг, 14 — сніг, 16 і до кінця місяця — мороз, 20, 24, 25 — сніг.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Україну накриють град і шквали: де погіршиться погода.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини