Головна Новини Суспільство події Україну накриють град і шквали: де погіршиться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють град і шквали: де погіршиться погода

У країні очікується перший ("жовтий") рівень небезпеки

30 серпня 2021, 13:11
Поділіться публікацією:

Українців попередили про небезпечні метеорологічні явища. Зокрема, в понеділок, 30 серпня, погода може погіршитися до кінця дня, а вночі в деяких областях очікуються грози, град і шквали. Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Україну накриють град і шквали: де погіршиться погода

Україну накриють град і шквали: де погіршиться погода - фото з відкритих джерел

Зазначається, що нельотна погода може протриматися і вночі 31 серпня.

"У північних, центральних і південних областях до кінця доби 30 серпня і вночі 31 серпня грози, місцями град і шквали 15-20 м/с, у Київській, Чернігівській і Черкаській областях значні дощі", — сказано у повідомленні.

У ДСНС також додали, що в країні очікується перший ("жовтий") рівень небезпеки.

Нагадаємо, що літо добігає кінця і багатьом українцям не терпиться дізнатися, яка погода чекає на Україну в першому осінньому місяці. Синоптики Укргідрометцентру спрогнозували, що середня температура вересня буде варіюватися в межах +14...+18 градусів, при цьому в Карпатах очікується зниження температури до +11...+12 градусів.           

Раніше видання "Коментарі" писало, що на півдні США ураган вже зніс дахи, зруйнував будинки й позбавив людей електроенергії. Зокрема, в Новому Орлеані місто відключене через потужну стихію. За повідомленнями місцевої влади, там працюють генератори електрики, адже лінії електропередач порвав сильний вітер. Люди чекають, поки стихія мине, щоб відновлювати інфраструктуру. До урагану підготувалися — на лінії працюють 13 рятувальних команд і бригади "швидкої". Також у місцевій адміністрації зробили запаси їжі та продуктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини