Головна Новини Суспільство події Біля Севастополя над російським кораблем здіймається стовп чорного диму - що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Севастополя над російським кораблем здіймається стовп чорного диму - що відомо (ФОТО)

5 серпня 2022, 12:00 comments1622
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У небо над російським судном здійнявся густий стовп диму. Про це пише Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Біля Севастополя над російським кораблем здіймається стовп чорного диму - що відомо (ФОТО)

Фото: СтратКом ЗСУ

Так, за інформацією СтратКому, у тимчасово окупованого Севастополя в Чорному морі раптово задимів російський корабель.

"Спочатку він випустив димові приманки, а потім судно огорнули клуби чорного диму", — пише Стратком ЗСУ.

Також було опубліковано фото з місця подій. Там можна побачити, як над судном піднімається стовп диму.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що окупанти хотіли штурмувати позиції ЗСУ на замінованому КамАЗі, але висадили в повітря самі себе (ВІДЕО). Плани окупантів зазнали невдачі. Окупанти, ймовірно, хотіли взяти позиції українських воїнів за допомогою замінованої вантажівки.  Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що на півдні України ЗСУ завдали потужного удару по російській ППО: знищено 4 ЗРК — подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Сто людей зайшли – всіх убили": окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування (ВІДЕО). ГУР МО перехопило розмову окупантів, де вони обговорювали ситуацію на фронті. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що переділ світу почався: як зупинити Третю світову, яка наближається, — яка роль тут в України. Агресія Росії вже стала прикладом для дикторських режимів, які прагнуть влаштувати новий світ. Докладно про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини