Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Як Польща заохочує своїх громадян вакцинуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Польща заохочує своїх громадян вакцинуватися

У Польщі стартує "коронавірусна" лотерея

25 травня 2021, 19:13
Поділіться публікацією:

Польська влада оголосила про створення лотереї в рамках Національної програми вакцинації для збільшення темпів імунізації населення. Про це повідомляє місцеве ЗМІ TVN24.

Як Польща заохочує своїх громадян вакцинуватися

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

Державна лотерея має розпочатися 1 липня. Вона передбачає виграш грошових призів і гібридних автомобілів.

Кожен двохтисячний вакцинований отримає гарантований приз 500 злотих (140 доларів). У всіх учасників лотереї буде чотири шанси на виграш.

Щотижня планують розігрувати призи в розмірі 50 тисяч злотих (14 тисяч доларів) і різні матеріальні призи (електричні скутери, пальне, страхові ваучери).

Щомісяця будуть розігруватися два призи в розмірі 100 тисяч злотих (28 тисяч доларів) плюс гібридний автомобіль, а в останніх двох розіграшах — два рази по 1 мільйону злотих (280 тисяч доларів) і гібридний автомобіль.

Нагадаємо, що, за словами колишнього головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, наша держава є учасником двох робочих груп із впровадження COVID-сертифікатів — від ВООЗ та від Євросоюзу. Українська влада буде готова впровадити такі документи вже з 1 липня 2021 року.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Міністерстві охорони здоров'я очікують нову хвилю COVID-19 в період осені-зими, оскільки саме в цей час починається сезон грипу. Однак колишній головний санітарний лікар Віктор Ляшко не виключає, що нова коронавірусна хвиля може виникнути і раніше в разі активного поширення нових штамів захворювання.

Додамо, нещодавно "Коментарі" повідомляли, чому, на думку ізраїльського лікаря, Україні слід готуватися до нової хвилі коронавірусної хвороби.

Також на порталі ви можете дізнатися, яка кількість наших співвітчизників виступає проти вакцинації від COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини