Головна Новини Суспільство події Серійний грабіжник аптек спійманий в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Серійний грабіжник аптек спійманий в Одесі

Чоловікові загрожує тюремний термін від 7 до 10 років

20 грудня 2020, 18:43
Поділіться публікацією:

Правоохоронці Одеси затримали серійного злочинця, який тільки в грудні пограбував 6 аптек і магазинів. Про це повідомляє "Думська" з посиланням на джерела в поліції.

Серійний грабіжник аптек спійманий в Одесі

Як пише видання, 35-річний громадянин ставав останнім в чергу, щоб дочекатися, поки всі покупці підуть і залишитися наодинці з продавцем. Злочинець погрожував зброєю працівникам аптек і магазинів, забираючи виторг.

"Діяв зухвало і рішуче: чекав, поки на об'єкті залишався тільки продавець, заходив всередину, перестрибував через вітрину і, погрожуючи пістолетом, забирав виручку", — виданню правоохоронні органи.

Чоловік знаходиться в ізоляторі. Прокуратура відкрила справу. Його судитимуть за розбій по ч.2 ст.187 КК України, яка передбачає тюремний термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна. Подробиці інциденту не повідомляються.

Нагадаємо, в Одесі накрили Telegram-канал по збуту наркотиків. Порушник наносив рекламні оголошення на будинку червоною красою. Нещодавно стало також відомо, що під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів. У господаря не було коштів на утримання тварин через нову місцеву податкову реформу, тому він був змушений звернутися в зоозахисних організацій за допомогою. Раніше ЗМІ повідомляли, що Одеський медуніверситет хочуть перетворити в лікарню для заражених коронавірусом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що одесит організував наркоплантацію на задньому дворі, де вирощував близько 50 кущів конопель. Поліція вилучила все, включаючи кілограми подрібненого канабісу, готового до вживання, і пристосування для куріння речовини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини