Головна Новини Суспільство події Окупанти знову обстріляли позиції ВСУ на Донбасі: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову обстріляли позиції ВСУ на Донбасі: є загиблі

Чергове загострення сталося неподалік селища Новотроїцьке Донецької області

6 травня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Військова ситуація поблизу лінії розмежування на Донбасі загострюється з кожним днем. Попередня неспокійна доба принесла 19 порушень режиму тиші окупантами, а ось 6 травня обстріли противника забрали життя у одного з українських військовослужбовців. Трагічні новини повідомляють представники Штабу ООС.

Окупанти знову обстріляли позиції ВСУ на Донбасі: є загиблі

6 травня в зоні ООС загинув український захисник. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався неподалік селища Новотроїцьке, що на Донеччині.

Відомо, що бойовики ОРДЛО вели прицільний вогонь по українських позиціях. При цьому використовувалося різне заборонене "Мінськими угодами" озброєння. Як інформують у Штабі ООС, це були і стрілецька зброя, і кулемети, і навіть протитанкові гранатомети.

Загиблий український захисник отримав кульове поранення, несумісне з життям. Одному з його побратимів пощастило трохи більше — наразі він знаходиться в руках медичних працівників, які надають йому всю необхідну допомогу. Варто зазначити, що через отримані осколкові поранення боєць ВСУ знаходиться в дуже важкому стані.

Також повідомляється, що обстріли російських окупантів українські військовослужбовці не залишили без вогню у відповідь.

Нагадаємо, що в середу, 5 травня, поранення різного ступеня тяжкості отримали двоє українських бійців. Їм була надана оперативна медична допомога, життю захисників нічого не загрожує.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Україні судитимуть представників так званої "ДНР". За попередньою інформацією, ці особи виконували роль тюремних наглядачів і всіляко знущалися над полоненими українськими військовослужбовцями. Трохи пізніше стали відомі їхні імена.

Також на порталі ми розповідали, що до кордону з Україною продовжує прибувати російська військова техніка. За допомогою вантажних поїздів у напрямку до кордону перекидають різні бойові машини, танки, а також бензовози для дозаправки. Більше деталей, а також відео — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини