Головна Новини Суспільство події Не май сто рублів, а май сто друзів: Медведчук натякнув де візьме гроші на заставу
commentss НОВИНИ Всі новини

Не май сто рублів, а май сто друзів: Медведчук натякнув де візьме гроші на заставу

Офіційно нардеп не має грошей, щоб внести за себе заставу

13 травня 2021, 13:34
Поділіться публікацією:

Підозрюваний у державній зраді Народний депутат України та кум президента РФ Путіна Віктор Медведчук прибув до Печерського районного суду міста Києва для обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомляють журналісти під стінами суду.

Не май сто рублів, а май сто друзів: Медведчук натякнув де візьме гроші на заставу

Віктор Медведчук - фото: Liga

На питання преси про суму застави нардеп заявив, що в цей момент немає грошей для внесення будь-яких платежів суду, адже всі його рахунки заблоковані внаслідок раніше накладених санкцій РНБО. Проте політик зазначив, що має достатньо друзів, які б погодились сплатити за його свободу потрібні кошти. 

Наразі біля будівлі суду присутні депутати партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадим Рабінович та кандидат наук Ілля Кива. Також підтримати свого начальника приїхав голова охоронної фірми Медведчука "Шторм" та 30 його підопічних. До столичного Печерського суду  також підтягнулися члени націоналістичних організацій.

Нагадаємо, прокуратура розглядає два варіанти запобіжного заходу для Віктора Медведчука: тримання під вартою та застава сумою 300 мільйонів гривень.

Вчора, 12 травня, Віктор Медведчук завітав до Офісу генерального прокурора та офіційно ознайомився з пред'явленими йому обвинуваченнями. Пробувши на допиті понад три години, він назвав обвинувачення абсурдними та незаконними. 

Крім того, він звинуватив президента України Володимира Зеленського у політичних репресіях про які він начебто погрожував ще у 2019 році.

А 11 травня Генеральний прокурор Ірина Венідіктова повідомила Медведчуку та його колезі Тарасу Козаку про державну зраду та розкрадання природних родовищ на території окупованого Криму.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини