Головна Новини Суспільство події Медведчук прибув у Генпрокуратуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук прибув у Генпрокуратуру

Нардеп відкинув усі звинувачення на свою адресу

12 травня 2021, 17:32
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 12 травня, звинувачений у державній зраді народний депутат і голова партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук прибув до Офісу Генерального прокурора (ОГП) України. Про це повідомляють журналісти, які знаходяться біля ОГП.

Медведчук прибув у Генпрокуратуру

Віктор Медведчук - фото: РІА Новини

Перш ніж відповісти на запитання преси, політик привітався поцілунком зі своїми партійцями, зокрема, з кандидатом наук Іллею Кивою і Вадимом Рабиновичем.

Медведчук заявив, що нічого не чув про газоносне родовище "Глибоке", за передачу даних про яке його звинувачують у зраді, а також власноруч не отримував і не ознайомлювався ні з якими підозрами.

"Поки я не готовий говорити про те, що мені намагаються вручити або що намагається зробити Генеральна прокуратура", — сказав нардеп.

Він оцінює звинувачення щодо себе як політичні репресії та незаконне кримінальне переслідування від президента України Володимира Зеленського яким, за його словами, той погрожував ще у 2019 році.

Також Медведчук підкреслив, що під час обшуків у нього вдома він разом із дружиною Оксаною Марченко знаходився на відпочинку в сусідній області, а про підозри дізнався зі ЗМІ. Політик готовий захищати власні інтереси в суді й не відчуває за собою провини.

Нагадаємо, що вчора, 11 травня, Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова повідомила народному депутату України Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку про підозру у вчиненні державної зради й замаху на розграбування природних ресурсів окупованого Криму.

"Коментарі" дізналися в експертів про ймовірність того, що зібрати докази допомогли іноземні спецслужби. Також про те, як ситуація може вплинути на Петра Порошенка. Саме за його президентства відбулася низка правопорушень, підозри за якими Генпрокуратура й СБУ оголосили фігурантам. Детальніше — в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини