Діти під Одесою стріляли з вогнепалу: один поранений з кулею в голові

Правоохоронці знайшли на місці сутички дітей цілих 17 гільз

16-річний хлопчик в Чорноморську був госпіталізований з вогнепальним пораненням. Його поранили під час бійки двох груп, які притягли з собою зброю на "стрілку". Про це повідомляє видання "Думська".

Вчора ввечері на Середній вулиці Чорноморська Одеської області сталася сутичка між дітьми. Під час бійки вони почали використовувати зброю, як повідомили виданню правоохоронці. Одна куля потрапила в задню частину голови хлопчика, а друга пошкодила руку. Його госпіталізували. Про стан дитини поки нічого не повідомлялося.

Як заявили джерела видання в поліції, правоохоронці знайшли на місці сутички цілих 17 гільз. Їх притягнуть до відповідальності за хуліганство.

Нагадаємо, нещодавно поліція в Одесі затримала серійного грабіжника аптек, який тероризував місцевих фармацевтів. Вчора під Одесою поліція спалила 6 кг наркотиків, чим викликала бурхливу реакцію соцмереж і ряд гострих жартів на свою адресу, бо до заходу підключилися СБУ, кримінальна поліція і співробітники суду.

Раніше під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів. Господар не зміг прогодувати їх через нову податкову реформу в регіоні. Він був змушений звернутися до зоозахисних організацій за допомогою.

Креативні одеські підприємці також організували невеличку наркоплантацію на 50 кущів на задньому дворі й створили Telegram-канал по збуту наркотиків. Останній рекламували за допомогою графіті червоною фарбою на будівлях Одеси. Так поліція і виявила порушника. Все вилучено.

Як повідомляли "Коментарі", відділення для хворих коронавірусом хочуть відкрити на базі Одеського національного медуніверситету.