Головна Новини Суспільство робота і кар'єра У НАТО знову порушують питання надання танків Україні: яка країна виступає з ініціативою
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО знову порушують питання надання танків Україні: яка країна виступає з ініціативою

Литва просить колег по НАТО зберігати спокій та надати Україні танки

29 листопада 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

У Міністерстві закордонних справ Литви перед самітом Північноатлантичного альянсу в Бухаресті звернулися до колег. Там закликали "зберігати спокій та дати Україні танки". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter глави МЗС Литви Габріеліуса Ландсбергіса.

У НАТО знову порушують питання надання танків Україні: яка країна виступає з ініціативою

Танки. Фото: з відкритих джерел

"Моє послання колегам-міністрам закордонних справ на сьогоднішньому засіданні НАТО просте: зберігайте спокій та дайте танки", — написав міністр закордонних справ Литви.

Нагадаємо, сьогодні у румунському Бухаресті стартує дводенний саміт НАТО, на якому зберуться міністри закордонних справ країн Північноатлантичного блоку.                                                                                           

Генсек НАТО Єнс Столтенберг уже зробив обнадійливу заяву для України, зазначивши, що він очікує від саміту прийняття рішень щодо нарощування постачання систем протиповітряної оборони в Україні на тлі постійних атак Російської Федерації.                              

Читайте також на порталі "Коментарі" – у британській розвідці розповіли, чому росіяни припинили розгортання БТГ в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Швеція передасть Україні найбільший в історії двосторонніх відносин пакет допомоги. Він обійдеться Стокгольму на 100 млн. євро більше, ніж усі попередні. Про це повідомляє глава МЗС Швеції Тобіас Біллстрем під час брифінгу у Києві.

Ще раніше "Коментарі" писали – українські воїни вразили район розташування окупантів у Сватовому на Луганщині. Крім цього, минулої доби вони збили ворожі літаки Су-25 і Су-24.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини