Головна Новини Суспільство робота і кар'єра 2022 рік за сім хвилин. Відео від Vox
commentss НОВИНИ Всі новини

2022 рік за сім хвилин. Відео від Vox

Vox зібрали визначні моменти 2022 року. У відео потрапили як світові події, так і моменти з України. Від війни, переселення до Євробачення і виступу Зеленського.

31 грудня 2022, 23:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Перед Новим 2023 роком видання Vox опублікувало відео з найзначущими подіями, які стались у 2022 році. До переліку потрапили і кадри з України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням Youtube-канал інформаційного видання.

2022 рік за сім хвилин. Відео від Vox

7 хвилин 2022 року. Фото Vox

Ролик від Vox починається інформацією, що у 2022 році людство досягнуло чисельності у 8 млрд осіб, що своєю чергою вплинуло на інші показники. Так, у 2022 році після ковідних обмежень зафіксували найбільшу кількість весіль за останні 40 років та неймовірний ріст у галузі туризму.

Звісно, однією з найбільших подій як для України, так і всього світу стало російське вторгнення Путіна, яке супроводжується військовими діями у прифронтових районах країни та ракетними ударами по всій Україні. Як наслідок, Росія отримала найбільшу кількість санкцій за всю історію, а світова економіка зазнала значної інфляції.

Серед кадрів відео можна побачити виступ Зеленського, удар Вілла Сміта, який зруйнував його кар’єру, судовий процес десятиліття між Джонні Деппом та Ембер Херд. Повний провал криптовалюти на фінансовому ринку. Переглянути відео з визначними моменти 2022 року можна нижче:

Видання згадало і скандальний Чемпіонат світу в Катарі, протести в Ірані, кліматичні катастрофи, вандалізм активістів у музеях, смертельну тисняву в Кореї, стрілянину у гей-клубі, страйки в Китаї через карантинні обмеження, смерть королеви,  обмін полоненими, космічні відкриття та перемогу України на Євробаченні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про передбачення перуанських шаманів про війну в Україні на 2023 рік.

Також "Коментарі" писали про те, яка країна зустрічає першою Новий рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини