Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ зупинили масовий наступ ворога: названо напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ зупинили масовий наступ ворога: названо напрямок

Заступник міністра оборони Ганна Маляр повідомляє, що ЗСУ на Куп'янському та Лиманському напрямах зупинили наступ ворога

23 червня 2023, 09:22 comments1921
Поділіться публікацією:

Багаторазові спроби росіян прорватися на Куп'янському та Лиманському напрямках припинилися. Українські захисники зупинили наступ ворожих військ. Там кілька тижнів тривали запеклі бої. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

ЗСУ зупинили масовий наступ ворога: названо напрямок

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"На Куп'янському та Лиманському напрямках наші сили оборони зупинили наступ ворога", — написала вона.

Варто зазначити, що російські війська останніми тижнями посилили наступальні операції у Луганській області. Українські захисники повідомляли, що окупанти намагаються прорвати оборону ЗСУ на Куп'янсько-Лиманському напрямі.

За інформацією захисників та військових експертів, на тій ділянці фронту тривають тяжкі бої. Росіяни йдуть в атаку у районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія знову перекинула спецназ до кордону з Україною: що відомо.

Також видання "Коментарі" повідомляло – керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що Росія, незважаючи на періодичні погрози, не наважиться завдати по нашій країні ядерного удару. Тим часом президент США Джо Байден не виключає такої можливості. У свою чергу президент України Володимир Зеленський заявив, що росіяни, ймовірно, готуються вчинити теракт на Запорізькій АЕС. Про що говорять ядерні ігри Росії – і до чого вони можуть призвести? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – головні нюанси наступальної операції – чому очікування українців виявилися завищеними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/867
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини