Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили залишки російського гарнізону на Змініному: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили залишки російського гарнізону на Змініному: подробиці (ВІДЕО)

Вчорашніми авіаударами росіяни намагалися знищити свою техніку, озброєння та майно на острові Зміїний

2 липня 2022, 16:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головнокомандувач опублікував відео знищення ворожих цілей на острові Зміїний. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили залишки російського гарнізону на Змініному: подробиці (ВІДЕО)

«Байрактар». Фото: з відкритих джерел

Залужний розповів, що вчорашніми авіаударами росіяни намагалися знищити свою техніку, озброєння та майно на острові Зміїний. Проте традиційно не впоралися із поставленим завданням.

"Ми допомогли окупантам остаточно евакуювати залишки свого гарнізону з нашого острова. Більше там "російським духом" не пахне", — повідомив головнокомандувач.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що вибух небачених розмірів : ЗСУ знищили склад із боєприпасами РФ на сході України (відео). За неперевіреною інформацією, удару по сховищу завдали в Попасній. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що гарантії безпеки для України : наскільки Київ просунувся у питанні – чому альтернативи НАТО немає. Є різні погляди: від безальтернативного НАТО – до України з її найпотужнішою армією в Європі, яка сама стане гарантом будь-якої країни. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що авіація РФ "дуже добре потрапила" за своїми ж позиціями на Херсонщині, – радник голови ВП. Кількість втрат ворога внаслідок цього "дружнього вогню" поки що встановлюється. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Кремль готується до тривалої війни в Україні: до Держдуми подано відповідний законопроект. Через війну в Україні Кремль готує економіку до "особливих зобов'язань". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини