Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили військову частину противника у тимчасово окупованому Перевальську: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили військову частину противника у тимчасово окупованому Перевальську: подробиці (ВІДЕО)

У розташуванні особового складу противника пролунали вибухи

28 червня 2022, 10:49 comments1419
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У розташуванні в особовому складі окупантів стався вибух та загоряння. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

ЗСУ знищили військову частину противника у тимчасово окупованому Перевальську: подробиці (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому вибухи пролунали в тимчасово окупованому Перевальську. Після вибуху було спалахування.

"Тим часом у тимчасово окупованому Перевальську зафіксовано "бавовну" і задимлення. Задимлення проходить не на складі БК, а в розташуванні особового складу", — Стратком ЗСУ.

Зазначається, що цей об'єкт знаходиться далеко від позицій ЗСУ, а саме за 60 кілометрів.

"Ніхто не сумнівається, що понапивалися орки і понакурювалися, де не належить. Адже Перевальськ за 60 км від позицій ЗСУ. Або......", — СтратКом.

Також було опубліковано відео із місця подій.

ЗСУ знищили військову частину противника у тимчасово окупованому Перевальську: подробиці (ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що обстріл у шести областях протягом доби: є жертви, серед них – діти. В Україні росіяни продовжують обстрілювати міста та села. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що жива сила та техніка у вогні : ЗСУ нанесли по ворогові п'ять авіаударів – ВІДЕО. При цьому противник намагається відвоювати позиції, втрачені в результаті настання ЗСУ. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що " Довго і зі смаком" : у ВП розповіли, як Україна відповість на удар по ТЦ у Кременчуці. ВСУ будуть бити з військових цілей.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що допомога Миколаєву : місто отримало п'ять карет швидкої допомоги від фонду Вадима Новинського. Митрополит Миколаївський та Очаківський Пітирим від імені УПЦ передав Миколаєву 5 машин швидкої допомоги, закуплених у Європі Фондом Вадима Новинського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини