Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили танкову роту окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили танкову роту окупантів (ВІДЕО)

Знищено 9 ворожих танків

9 липня 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

ЗСУ знищили танкову роту окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ знищили танкову роту ворога

Українські воїни щодня продовжують захищати свою землю від російських окупантів. На одному з напрямків було розгромлено цілу танкову роту ворога. Про це у своєму офіційному Telegram-каналі повідомив радник голови МВС України Антон Геращенко.

Так, за словами джерела, під час настання ворожої танкової роти українськими десантниками було знищено дев'ять ворожих танків. Геращенко зазначив, що відео блискучої роботи українських військових було опубліковано на сторінці "Командування десантно-штурмових військ Збройних Сил України" у Facebook.

На відео зафіксовано спільну бойову роботу артилерійських та інженерних підрозділів десантно-штурмових військ ЗС України.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, що мешканців двох тимчасово окупованих областей України просять якнайшвидше евакуюватися. ЗСУ готується звільняти окуповані російськими загарбниками території, проте для цього необхідно застосовувати артилерію. Щоб ніхто з мирних громадян не постраждав, людей просять евакуюватись у будь-який можливий спосіб.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Білорусі помітили посилення авіатренувань одразу на 5 аеродромах біля кордону України. У країну на навчання із десантування приїхали російські пілоти.   Фахівці зазначають, що кількість таких тренувань вже перевищує річну норму. Часто траплялися випадки авіатренувань і поза спеціально відведеними місцями.

Новинний сайт "Коментарі" писав про те, що найближчим часом російські окупанти можуть відновити наступ на сході України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини