Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські війська планують відновити великомасштабні наземні наступи - ISW
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські війська планують відновити великомасштабні наземні наступи - ISW

Вихід російських загарбників із "оперативної" паузи може бути поступовим

9 липня 2022, 09:33
Поділіться публікацією:

Найближчим часом російські окупанти можуть поновити наступ на сході України. Про це повідомляється у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Російські війська планують відновити великомасштабні наземні наступи - ISW

Російський окупант. Фото - з відкритих джерел

За даними джерела, РФ готується до великої наступальної операції. Після того, як російське військове командування ухвалить рішення, що воно готове до відновлення великої наступальної операції, воно, ймовірно, відновить великомасштабні наземні наступи з великою кількістю військ і більшою рішучістю.

Аналітики відзначають, що вихід російських загарбників з "оперативної" паузи може бути поступовим і відразу важко розрізняним.

"Умілий план кампанії спрямований на досягнення саме такого ефекту, щоб переконати ворога в тому, що жодної паузи не передбачається або не відбувається, або що вона буде занадто короткою, щоб принести користь ворогові, і тим самим переконати ворога в тому, що він не має". можливість перехопити ініціативу та перейти у контрнаступ самостійно", — повідомляється у звіті.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, що мешканців деяких областей України просять терміново евакуюватися будь-яким можливим способом. За словами Ірини Верещук, це необхідно, щоб ЗСУ змогла звільнити тимчасово окуповані території України. Для цього обов'язково застосовуватиметься артилерія і щоб не постраждали мирні громадяни, їх просять якнайшвидше евакуюватися.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що   у Білорусі помітили посилення авіатренувань одразу на 5 аеродромах біля кордону України. У країну на навчання із десантування приїхали російські пілоти.   Фахівці зазначають, що кількість таких тренувань вже перевищує річну норму. Часто траплялися випадки авіатренувань і поза спеціально відведеними місцями.

Крім того, новинний сайт "Коментарі" писав про те, що на півдні України ЗСУ придушили спробу наступальних дій росіян. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини