Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Білорусі помітили посилення авіатренувань відразу на 5 аеродромах біля кордону України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі помітили посилення авіатренувань відразу на 5 аеродромах біля кордону України: подробиці

До Білорусі на навчання з авіатренування прибули російські пілоти

8 липня 2022, 23:33 comments1256
Поділіться публікацією:

У Білорусі зафіксували збільшення кількості військових тренувань на аеродромах у Барановичах, Мачулищах, Ліді, Лунинці та Бобруйску, що біля кордонів з Україною. До країни на навчання з десантування приїхали російські пілоти. Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн". 

У Білорусі помітили посилення авіатренувань відразу на 5 аеродромах біля кордону України: подробиці

У Білорусі помітили посилення авіатренувань (фото з відкритих джерел)

У повідомленні моніторингової групи йдеться, що почастішали випадки авіатренувань і поза спеціально відведеними місцями.

 У Барановичах пілоти на винищувачах відпрацьовують польоти з із бойовим оснащенням, різкий старт, швидкий набір висоти. З 16 червня на аеродромі періодично проходить тренування з висадки десанту з вертольота Мі-8 ВПС РБ. Фахівці відзначають, що кількість таких тренувань вже перевищуєть річну норму. Адже зазвичай такі тренування проходять кілька разів на рік.  Окрім цього до Баранович приїхали 20 пілотів з росії. Вони приїхали до міста 7 липня потягом з Москви.

 В Мачулищах також повідомляють про часту висадку десанту. 8 липня пройшло перше навчання з висадки десанту в Єльському районі, між Єльськом та д. Движки. Висадка проходила у найвищій точці місцевості. Військові десантувалися  також з вертольота Мі-8 ВПС РБ.

У Лунінці та Ліді військові відновили тренувальні польоти. В Ліді літаки Л-39 літають прямо над дахами будинків. Саме на таких літаках зазвичай тренуються новачки.

У Бобруйську тренування з висадки десанту з 6 липня пройшли двічі.

У Білорусі помітили посилення авіатренувань відразу на 5 аеродромах біля кордону України: подробиці - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про аеродром "Зябровка" в Білорусі та що там відбувається. РФ на військовому аеродромі "Зябровка"  створює військову базу. Адже цей аеродром служить гарним майданчиком для балістичних ракет, якими рф обстрілює мирні міста України. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/4977
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини