Головна Новини Суспільство Війна з Росією Аеродром "Зябровка" в Білорусі: яку зброю стягують туди окупанти, що там відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Аеродром "Зябровка" в Білорусі: яку зброю стягують туди окупанти, що там відбувається

На військовому аеродромі "Зябровка" облаштовують російську військову базу

8 липня 2022, 19:13
Поділіться публікацією:

РФ на військовому аеродромі "Зябровка"  створює військову базу. Адже цей аеродром служить гарним майданчиком для балістичних ракет, якими рф обстрілює мирні міста України. Про це під час загальнонаціонального телемарафону розповів військовий експерт Петро Черник.

Аеродром "Зябровка" в Білорусі: яку зброю стягують туди окупанти, що там відбувається

На аеродром "Зябровка" в Білорусі стягують важку зброю (фото з відкритих джерел)

“Вони там  обладнали комплексну систему ППО, туди також рухаються комлекси С-400. Це — хороший стартовий майданчик для сумнозвісних балістичних ракет “Іскандер”. Це- серйозна зброя, якою, на жаль, будуть наноситися удари вглиб нашої території.  Противник не збирається здаватися та нарощує ракетний потенціал”, — сказав експерт.

Петро Черник також розповів, що росія може мати декілька тисяч ракет в запасі. Саме ними вони будуть намагатися підірвати моральний дух українського народу.

 Відомо, що на військовому аеродромі, який білоруси віддали росіянами у Гомельській області, з квітня побільшало зенітно-ракетних комплексів С-400 "Тріумф". А ще — там з'явилися приховані БМП і танки. Нові супутникові знімки аеродрому були зафіксовані 20 червня компанією Rochan Consulting.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що екс-командувач НАТО назвав мету ЗСУ. Українська армія може завдати величезного удару по Кремлю, за здатністю вести свою агресію в Україні, якщо завдасть прицільного удару мостом через Керченську протоку, що з'єднує материкову частину Росії з анексованим Кримом.  З таким закликом виступив екс-командувач НАТО, генерал Філіп Брідлав, пише рейтингове видання "The Times". Брідлав зазначив, що з ударом по Кримському мосту Україна не повинна мати проблем, тому що Київ уже отримав від союзників ракет Harpoon. Дальність їхнього польоту відмінно дозволяє атакувати таку ворожу мету.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини